Van A tot Z beveiligd

✓ Gecertificeerd hang- en sluitwerk

✓ Goede bouwkundige beveiliging

Slotenspecialist Rosmalen

Werkt uw slot niet meer naar behoren en heeft u een slotenspecialist in Rosmalen nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel bij urgente kwesties als bij vragen over de mogelijkheden van modern hang- en sluitwerk voor woningen en bedrijfspanden staan wij voor u klaar. Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat uw sloten naar wens functioneren én voorzien zijn van de nodige preventie om de kans op een eventuele inbraak zo klein mogelijk te maken.

Een ervaren slotenspecialist die klaarstaat voor particulieren en bedrijven in Rosmalen

Rijksen Beveiliging is als slotenspecialist al jaren actief in de omgeving van Rosmalen en weet dus precies wat er speelt. We merken dat particulieren en bedrijven steeds beter begrijpen wat het belang is van goed werkende sloten op uw woning of bedrijfspand. Heeft u interesse in een bepaald type slot, dan voorzien wij u graag van extra informatie. Onze cilindersloten zijn op voorraad verkrijgbaar, waardoor u snel sloten kunt laten vervangen als dat nodig is. Bent u bijvoorbeeld uw sleutels kwijt of sluit het slot niet meer zoals gewend, dan wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. De erkende monteurs van Rijksen Beveiliging komen direct bij u langs.

Profiteer van een uitgebreide dienstverlening

Wij zijn uw slotenspecialist in Rosmalen voor inbraakpreventie, reparatie van sloten én uitbreiding van de huidige sloten. Wij zijn op de hoogte van laatste inbraaktrucs en weten hier handig op in te spelen met innovatieve cilinders en anti-inbraak toepassingen. Daarnaast adviseren wij u volgens de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en kiest u bij ons voor sloten met een hoge SKG-norm. Creëer een krachtig schild en zorg dat ongewenste personen buiten de deur blijven. Meer weten? Neem telefonisch contact op via 073 - 521 51 95 of stuur een e-mail naar dé slotenspecialist in Rosmalen.

Direct sleutels bestellen

Sleutels bestellen

Rijksen Beveiliging
Seringenstraat 29 
5241 XJ Rosmalen 


KvK 69055998

BTW NL001744236B41

BANK NL 04 RABO 0184548691

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Rijksen Beveiliging, al meer dan 35 jaar uw specialist op het gebied van sleutels en sloten.