Uw sloten laten vervangen? Bel 073 - 521 51 95

Bestel direct uw sleutels

Kies voor sleutels en sloten van kwaliteit bij Rijksen Beveiliging in Rosmalen

Rijksen Beveiliging levert een uitgebreid assortiment sleutels, sloten en sluitsystemen. Graag denken wij met mee wat voor uw woning of uw bedrijfspand de beste mogelijkheden zijn voor optimale veiligheid. Heeft u weleens een onveilig gevoel in uw eigen woning? Twijfelt u over de kwaliteit van uw sloten? Wees nooit meer ongerust en neem contact op met Rijksen Beveiliging! Raadpleeg onze expertise en voorkom een onveilig gevoel met het gecertificeerde hang- en sluitwerk van Rijksen Beveiliging.

Direct sleutels bestellen

Deuren schadevrij geopend

Het overkomt ons allemaal wel eens. U trekt de deur in het slot en de schrik slaat u om het hart. De sleutel? Die ligt nog binnen. Wij trachten altijd uw deur schadevrij open te maken waarvoor wij diverse slimme technieken gebruiken. Alleen in uiterste gevallen forceren wij de profielcilinder. Uiteraard zorgen we er daarna altijd voor dat de deur diezelfde dag weer veilig afgesloten kan worden. Geen schade en geen zorgen.

Kerntrekbeveiliging

Helaas zien we steeds vaker dat bij inbraak de cilinderkern uit het cilinderslot getrokken wordt met een speciale schroef. Een populaire manier van inbrekers om snel een woning of bedrijfspand binnen te dringen. Zelfs als een woning goed beveiligd is met gecertificeerd veiligheidsbeslag, komen de dieven binnen. Het slot is daarna met een schroevendraaier open- en dicht te draaien. Geen nood! Gelukkig heeft een goede slotenmaker de oplossing. Rijksen Beveiliging heeft voor u namelijk gecertificeerd veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging of profielcilinders met kerntrek beveiliging, zodat bovenstaande vorm van inbraak niet meer mogelijk is! Geef inbrekers het nakijken met het kerntrekwerende veiligheidsbeslag van Rijksen Beveiliging.

Neem contact op voor meer informatie

Gelijksluitende en/of gecertificeerde cilinders

Heeft u ook zo’n volle, zware sleutelbos? Nergens voor nodig! Wij maken uw deuren gelijksluitend. Daarmee opent en sluit u alle deuren met maar één sleutel. Deze kunnen ook gecertificeerd zijn. De sleutel is dan alléén na te maken op vertoon van het bijgeleverde certificaat. Veiligheid voorop! Indien u de sleutel aan derden ter beschikking stelt, heeft u hiermee altijd de zekerheid dat zij van uw sleutel onmogelijk een kopie kunnen laten maken. Gecertificeerde sleutels worden veel gebruikt bij bedrijven, appartementencomplexen en ook bij particulieren.

Bestel direct

Sluitsystemen op maat

Voor bedrijven en particulieren maakt Rijksen Beveiliging sluitsystemen en/of sluitplannen op maat. Als officieel dealer maken wij hierbij gebruik van de gecertificeerde sleutels en profielcilinders van Pfaffenhain. Deze zijn prijstechnisch zeer aantrekkelijk ten opzichte van andere merken en de kwaliteit is ongeëvenaard. De leveringstijden van de sluitplannen zijn kort en ook het naleveren van sleutels en cilinders geschiedt veelal binnen één week! 

Sleutels bestellen

Rijksen Beveiliging
Seringenstraat 29 
5241 XJ Rosmalen 


KvK 69055998

BTW NL001744236B41

BANK NL 04 RABO 0184548691

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Rijksen Beveiliging, al meer dan 35 jaar uw specialist op het gebied van sleutels en sloten.