Home » Beveiliging

Beveiliging in Rosmalen en omstreken

Rijksen Beveiliging is uw partner in beveiliging in de buurt van Rosmalen, Vught en Den Bosch. U wilt altijd thuiskomen in een veilige woning, nietwaar? Dat begrijpen wij maar al te goed. Door ontwikkelingen in de beveiliging van particuliere woningen zijn innovatieve producten ontstaan die uw woning veel beter beveiligen dan voorheen. Wij beveiligen uw pand volgens de richtlijnen van het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) waarbij bereikbare ramen en deuren worden voorzien van SKG geteste en goedgekeurde producten. Denk aan veiligheidssloten en sluitkommen, veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging, dievenklauwen, sleutel afsluitbare raamgrepen, meerpuntsluitingen, druksloten, barrière stangen, kierstandbeugels en verlichting. Te allen tijde op de juiste manier gemonteerd. Laat u daarom informeren over de mogelijkheden.

Dé specialist in hang- en sluitwerk

Voor particulieren en bedrijven

SKG-gecertificeerde sloten

Het beste hang- en sluitwerk voor uw beveiliging in Rosmalen, Den Bosch en Vught

Voor de beste beveiliging in de regio Rosmalen, Den Bosch en Vught bent u bij Rijksen Beveiliging op het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment met het beste hang- en sluitwerk voor uw huis. De sloten voldoen aan de meest recente kwaliteitsnormen én worden geplaatst door gecertificeerde monteurs.

U en uw eigendommen veilig dankzij onze oplossingen

Goede bouwkundige beveiliging is een optelsom van visie, organisatie en techniek. Wij vullen dit aan met tientallen jaren vakkennis en praktijkervaring. Al meer dan 35 jaar zijn wij specialist in bouwkundige beveiliging. Als relatief klein bedrijf heeft u altijd het voordeel van korte lijnen en persoonlijk contact. Flexibiliteit is daardoor vanzelfsprekend.

De diensten van de slotenmaker uit Rosmalen

Als sleutelspecialist helpen wij u met zaken zoals:

Wij staan voor uw veiligheid

Het is extra prettig thuiskomen in een huis dat goed beveiligd is. Wij vertellen u graag welke sloten voor uw woning geschikt zijn, maken deze op maat en plaatsen ze vervolgens vakkundig. Ons assortiment bestaat onder andere uit cilinders van het merk Pfaffenhain: dé specialist in de nieuwste en beste cilinders op de markt. Sleutels en profielcilinders die door ons zelf zijn geproduceerd, kunnen vaak dezelfde dag nog geleverd worden. Wilt u ook meer weten over hoe we u helpen een veilig thuis te creëren? Kies voor de beste beveiliging in Den Bosch, Rosmalen of Vught en bel direct naar 073 – 521 51 95, e-mail ons of vul het online contactformulier in.