Home » Sleutels en sloten

Dé sleutelspecialist in Den Bosch en omstreken

Rijksen Beveiliging is uw erkende sleutelspecialist in regio Den Bosch. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan sleutels, sloten en sluitsystemen. Graag denken wij met u mee over wat voor uw woning of bedrijfspand de beste mogelijkheden zijn voor optimale veiligheid. Heeft u weleens een onveilig gevoel in uw eigen woning? Twijfelt u over de kwaliteit van uw hang- en sluitwerk? Wees nooit meer ongerust en schakel ons in! Als sleutelspecialist, actief in onder andere Vlijmen, Den Bosch, Nuland en Berlicum, helpen wij u graag uit de brand. Raadpleeg onze expertise en voorkom een onveilig gevoel met het SKG-gecertificeerde hang- en sluitwerk van Rijksen Beveiliging, gevestigd in Rosmalen. Wij zijn als sleutelspecialist ook actief in onder andere Den Dungen en Heesch.

Gelijksluitende en/of gecertificeerde cilinders

Heeft u een hele volle sleutelbos? Dat is nergens voor nodig! Wij maken uw deuren gelijksluitend. Zo opent en sluit u alle deuren met één sleutel. Deze sleutel kan gecertificeerd zijn, zodat deze alleen na te maken is op vertoon van het bijgeleverde certificaat. Indien u de sleutel aan derden ter beschikking stelt, heeft u altijd de zekerheid dat zij van uw sleutel geen kopie kunnen laten maken. Gecertificeerde sleutels worden veel gebruikt bij bedrijven en appartementencomplexen, maar ook voor particulieren.

Schakel ons in voor de beste inbraakbeveiliging

Loop geen enkel risico en kies voor de extra beveiligde sloten van Rijksen Beveiliging. Binnen ons aanbod komt u hang- en sluitwerk tegen dat extra beveiliging biedt tegen handige trucs die inbrekers gebruiken, zoals kerntrekken of flipperen. Uw sleutelspecialist helpt u om de beste beveiliging van uw woning of bedrijfspand te garanderen, altijd volgens de laatste SKG-norm en met een hoge kwaliteitsstandaard. Bel naar 073 – 521 51 95 of stuur een e-mail naar info@rijksenbeveiliging.nl. Ook kunt u een offerte aanvragen via ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sleutels bestellen

  •   Gegevens voor het bestellen van de sleutel(s):
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Rijksen Beveiliging