Van A tot Z beveiligd

✓ Gecertificeerd hang- en sluitwerk

✓ Goede bouwkundige beveiliging

Sleutelspecialist Den Bosch

Rijksen Beveiliging is uw erkende sleutelspecialist in de regio Den Bosch. Bent u op zoek naar innovatief hang- en sluitwerk voor uw woning of bedrijfspand? Dan helpen wij u graag verder. Onze monteurs zijn gecertificeerd en onze sleutels én sloten voldoen aan de laatst geldende kwaliteitsnormen. Zo beveiligen wij uw eigendommen optimaal tegen inbraak of binnenkomst van ongewenste personen. Heeft u zichzelf buitengesloten of zijn er andere problemen met uw sloten waarbij wij u kunnen helpen? Ook dan kunt u ons direct bereiken.

Sleutelspecialist: al meer dan 30 jaar ervaring in Den Bosch en omstreken

Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de slotenbranche en weten daardoor wat u belangrijk vindt. Dankzij onze hulpmiddelen weet u zeker dat uw pand achter slot en grendel zit. Zo verlaat u met een gerust hart uw woning of bedrijf. Als sleutelspecialist in Den Bosch beschikt Rijksen Beveiliging over een innovatieve lijn van de beste sleutels, cilindersloten en overig hang- en sluitwerk. Dankzij moderne toepassingen kunnen we tegenwoordig steeds meer voor u betekenen. Kies bijvoorbeeld voor een profielcilinder van het merk Pfaffenhain en zorg ervoor dat u ongewenste personen buiten de deur houdt.

Uitstekend voor inbraakbeveiliging

Loop geen enkel risico en kies voor de extra beveiligde sloten van Rijksen Beveiliging. Binnen ons aanbod komt u hang- en sluitwerk tegen dat extra beveiliging biedt tegen handige trucs die inbrekers kunnen gebruiken, zoals kerntrekken of flipperen. Volgens de laatste SKG-norm en met een hoge standaard: uw sleutelspecialist in Den Bosch helpt u om de beste beveiliging van uw woning of bedrijfspand te garanderen. Wilt u meer weten? Bel (073 - 521 51 95) of mail ons en vraag een offerte aan via ons online contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct sleutels bestellen

Sleutels bestellen

Rijksen Beveiliging
Seringenstraat 29 
5241 XJ Rosmalen 


KvK 69055998

BTW NL1483.75.443.B01
BANK NL 04 RABO 0184548691

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Rijksen Beveiliging, al meer dan 35 jaar uw specialist op het gebied van sleutels en sloten.