Van A tot Z beveiligd

✓ Gecertificeerd hang- en sluitwerk

✓ Goede bouwkundige beveiliging

Gelijksluitende cilindersloten Rosmalen

Voor gelijksluitende cilindersloten in Rosmalen kunt u terecht bij Rijksen Beveiliging. Dit type hang- en sluitwerk zorgt ervoor dat u nog maar één sleutel nodig heeft om al uw deuren te openen, onafhankelijk van het type cilinder of deur. Dit maakt de gelijksluitende cilindersloten ideaal voor bedrijfspanden, maar ook voor woningen met een uitbouw of garage in Rosmalen. Vooral wanneer u profielcilinders dient te vervangen is het verstandig om direct te kiezen voor de gelijksluitende cilindersloten voor extra gemak en tevens beveiliging.

Gelijksluitende cilindersloten voor ieder type cilinder in Rosmalen

Naast de dubbele cilinder is een gelijksluitend cilinderslot ook geschikt voor enkele of knopcilinders. Bij de keuze voor gelijksluitende cilindersloten is het belangrijk om vast te stellen over welke maten uw profielcilinders beschikken. Deze cilinders zijn zowel geschikt voor binnen- als buitendeuren. Geen grote sleutelbossen meer, maar het gemak van eenzelfde sleutel voor iedere deur van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast beschikken de cilindersloten over de hoogste kwaliteitsnorm en dat zorgt voor de beste beveiliging.

Ontdek de mogelijkheden

Bij Rijksen Beveiliging kiest u voor een volledige set met gelijksluitende cilindersleutels. Deze zijn altijd uit te breiden. De sloten worden door onze monteurs ook voorzien van de belangrijkste inbraakbeveiliging zoals boren en de slagmethode. Heeft u ook genoeg van grote sleutelbossen met tal van verschillende sleutels? Kies dan voor gelijksluitende cilindersloten in Rosmalen. Neem contact met ons via de mail of bel (073 - 521 51 95) ons. Wilt u direct een offerte? Reageer dan via ons contactformulier en wij nemen direct contact met u op.

Direct sleutels bestellen

Sleutels bestellen

Rijksen Beveiliging
Seringenstraat 29 
5241 XJ Rosmalen 


KvK 69055998

BTW NL001744236B41

BANK NL 04 RABO 0184548691

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Rijksen Beveiliging, al meer dan 35 jaar uw specialist op het gebied van sleutels en sloten.