Van A tot Z beveiligd

✓ Gecertificeerd hang- en sluitwerk

✓ Goede bouwkundige beveiliging

Kerntrekbeveiliging

Om de kans op een inbraak bij uw huis of ander pand te verkleinen, moet u tegenwoordig absoluut kerntrekbeveiliging op uw buitendeuren hebben. Kerntrekbeveiliging voor cilindersloten is tegenwoordig verplicht om te voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Door uw beveiliging aan te passen aan dit keurmerk is uw pand uitstekend beschermd tegen inbraak. Daarnaast komt u in veel gevallen in aanmerking voor een fiks lagere verzekeringspremie. Dat wilt u toch ook? Rijksen Beveiliging installeert graag deze veiligheidsmaatregel voor u.

Wat houdt kerntrekbeveiliging in ?

Door het plaatsen van een veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging op 3-sterren slot is deze bestand tegen tot wel 1500 kg aan trekkracht, wat voorkomt dat criminelen de cilinder uit het slot kunnen boren. Ook kunt u ervoor kiezen om een cilinderslot met geïntegreerde kerntrekbeveiliging te kopen. Deze cilindersloten zijn aanzienlijk duurder dan gewone modellen, maar zijn daarentegen ook bestand tegen andere inbreekmethodes zoals het gebruik van een klopsleutel of lopers. De aanschaf en installatie van veiligheidsbeslag en kerntrekbeveiliging voor uw buitendeur laat u het beste over aan een betrouwbare slotenspecialist. Wij houden rekening met alle factoren om vervolgens u het juiste beslag voor kerntrekbeveiliging aan te bieden.

Ga in zee met een professioneel slotenbedrijf

Wilt u de kerntrekbeveiliging van uw sloten direct en professioneel regelen? Rijksen Beveiliging is uw partner bij uitstek voor de beste sloten,sleutels en overig hang- en sluitwerk. Al onze monteurs kunnen u op professionele wijze adviseren en voorzien van de juiste kerntrekbeveiliging. Heeft
u interesse? Vul ons contactformulier in om direct en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Als u liever telefonisch contact opneemt, belt u naar het telefoonnummer 073 - 521 51 95. Ook kunt u als u dit liever doet ons een email sturen.

Bestel direct nieuwe sloten

Sleutels bestellen

Rijksen Beveiliging
Seringenstraat 29 
5241 XJ Rosmalen 


KvK 69055998

BTW NL001744236B41

BANK NL 04 RABO 0184548691

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Rijksen Beveiliging, al meer dan 35 jaar uw specialist op het gebied van sleutels en sloten.