Van A tot Z beveiligd

✓ Gecertificeerd hang- en sluitwerk

✓ Goede bouwkundige beveiliging

Slotenmaker Vught

Heeft u een slotenmaker in Vught nodig? Neem dan contact op met Rijksen Beveiliging. Het is begrijpelijk dat u uw woning of bedrijfspand wilt voorzien van de beste beveiliging. Maak daarom gebruik van onze jarenlange ervaring: wij zijn uw slotenmaker in Vught en de regio. Zowel voor vrijblijvende informatie als voor urgente problemen met sleutels of sloten zijn wij uw erkende partner. Steeds meer particulieren en bedrijven ervaren het comfort van een woning of bedrijfspand die qua hang- en sluitwerk beschikt over de strengste kwaliteitseisen. Daarbij heeft u bij ons ruime keuze uit de beste en meest innovatieve sloten van dit moment.

Onze slotenmaker beveiligt uw pand in Vught op de juiste manier

Als slotenmaker zijn wij al jarenlang actief in de regio Vught en wij weten daardoor wat er nodig is om uw woning of bedrijfspand zo goed mogelijk te beveiligen tegen inbraak. Wij vervangen uw verouderde sloten met hang- en sluitwerk dat voldoet aan de hedendaagse standaard. Maar ook wanneer u de sleutels bent verloren, het slot niet meer functioneert of als u uzelf heeft buitengesloten staan wij snel voor u klaar en helpen we u weer naar binnen. Rijksen Beveiliging is een allround slotenmaker in Vught.

Gecertificeerde sleutels en sloten

De sleutels en het sluitwerk van Rijksen Beveiliging voldoet aan de hoge SKG-norm voor beveiliging van panden. Daarnaast plaatsen wij op bestaande deuren gelijksluitende cilindersloten die zorgen voor extra gemak én goede beveiliging. Heeft u ons met spoed nodig of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd telefonisch (073 - 521 51 95) of via de mail bereiken. Wilt u een prijsopgave voor het vervangen van uw sloten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en vul ons online contactformulier in.

Direct sleutels bestellen

Sleutels bestellen

Rijksen Beveiliging
Seringenstraat 29 
5241 XJ Rosmalen 


KvK 69055998

BTW NL001744236B41

BANK NL 04 RABO 0184548691

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Rijksen Beveiliging, al meer dan 35 jaar uw specialist op het gebied van sleutels en sloten.