Van A tot Z beveiligd

✓ Gecertificeerd hang- en sluitwerk

✓ Goede bouwkundige beveiliging

Sloten Den Bosch

Rijksen Beveiliging is uw gespecialiseerde en erkende partner in sloten in Den Bosch en omgeving. Wij voorzien woningen of bedrijfspanden van de beste beveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste personen die binnen kunnen komen. Daarnaast zijn wij actief als slotenservice wanneer u problemen heeft met uw huidige sloten: zéker wanneer u zichzelf heeft buitengesloten of wanneer uw slot lam is geworden. Door onze adequate service hebben wij het probleem snel voor u opgelost.

Sloten vervangen in Den Bosch of omgeving? Wij staan voor u klaar!

U wilt niet alleen beschikken over de beste sloten in Den Bosch, maar ook kunnen vertrouwen over gecertificeerde monteurs wanneer u hulp nodig heeft om uw slot weer aan de praat te krijgen óf te monteren. Daarom staan de monteurs van Rijksen Beveiliging direct voor u klaar wanneer u vragen heeft en geven wij u altijd informatie over hoe wij te werk gaan. Zijn uw sleutels gesloten, is uw slot kapot of heeft u zichzelf buitengesloten? Dat zijn situaties waarin u snel en vertrouwd geholpen wilt worden, toch? Onze gecertificeerde monteurs staan vaak direct voor u klaar.

Reparatie en montage van sloten in Den Bosch

Binnen ons aanbod van sloten vindt u een groot aantal verschillende sloten, variërend van SKG** (zwaar inbraakwerend) tot SKG*** (extra zwaar inbraakwerend). Een SKG-keurmerk garandeert dat u kiest voor een sterk en duurzaamheid slot. Deze sloten zijn zowel geschikt voor particuliere woningen als grotere bedrijfspanden. Zo helpen wij particulieren en ondernemers met een optimale beveiliging van hun pand. Wilt u in Den Bosch ook kennismaken met ons gecertificeerde aanbod in sloten? Neem dan contact met ons op via de mail of bel (073 - 521 51 95) ons om direct meer informatie te ontvangen.

Direct sloten bestellen

Sleutels bestellen

Rijksen Beveiliging
Seringenstraat 29 
5241 XJ Rosmalen 


KvK 69055998

BTW NL001744236B41

BANK NL 04 RABO 0184548691

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Rijksen Beveiliging, al meer dan 35 jaar uw specialist op het gebied van sleutels en sloten.