Van A tot Z beveiligd

✓ Gecertificeerd hang- en sluitwerk

✓ Goede bouwkundige beveiliging

Sleutels en sloten Den Bosch

Voor de laatste innovaties en beste service op het gebied van sleutels en sloten in Den Bosch en omstreken bent u bij Rijksen Beveiliging op de juiste plek. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment met sloten die voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het kopiëren van sleutels, zodat we deze altijd voor u bij kunnen maken. Wilt u bijvoorbeeld gelijksluitende cilindersloten, dan is het prettig om een grote set met dezelfde sleutels aan te schaffen. Zo kost het u geen moeite om uw woning of bedrijfspand op een betrouwbare manier achter u te sluiten.

Beveiliging van woning doormiddel van nieuwe sleutels en sloten in Den Bosch

Het belang van goed hang- en sluitwerk wordt steeds duidelijker. U wilt thuiskomen in een vertrouwde omgeving die goed afgesloten wordt, zodat er geen onbekende of ongewenste personen binnen kunnen komen. Ook wilt u een bedrijfspand goed afsluiten, want hier ligt waarschijnlijk veel van uw waarde opgeslagen. Rijksen Beveiliging helpt daarbij met de meest innovatieve sleutels en sloten in Den Bosch. Naast onze vaste producten helpen we u ook met andere services wanneer het gaat om uw sloten of de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De laatste kwaliteitsnormen worden afgemeten onder SKG-norm, welke momenteel bij 2 of 3 sterren als zeer betrouwbaar wordt ervaren. Wilt u naast uw buitendeuren ook uw ramen en binnendeuren voorzien van sloten, dan helpen wij u daar graag bij. Voor een innovatief assortiment sleutels en sloten in Den Bosch, neemt u contact op met Rijksen Beveiliging. Wij zijn telefonisch (073 - 521 51 95), via de mail of middels ons contactformulier bereikbaar. U kunt daarnaast altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Direct sleutels bestellen

Sleutels bestellen

Rijksen Beveiliging
Seringenstraat 29 
5241 XJ Rosmalen 


KvK 69055998

BTW NL001744236B41

BANK NL 04 RABO 0184548691

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Rijksen Beveiliging, al meer dan 35 jaar uw specialist op het gebied van sleutels en sloten.