Uw sloten laten vervangen? Bel 073 - 521 51 95

Bestel direct uw sleutels
9.5

14 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5
10

Eerlijk en goed advies, vakkundig werk !

Wij waren de vorige keer al zo tevreden over de werkwijze en vakkundigheid van Dhr. Rijksen, dat wij hem meteen voor aanpassingen van de sloten in ons nieuwe huis hebben gevraagd. Goede prijs/kwaliteit verhouding, levert goed werk en laat alles keurig achter.

Aanbevelen?

Ja

19/05/2020

Peter

8

Werk keurig uitgevoerd met uitstekend materiaal!

1e ervaring met Rijksen en zeker voor herhaling vatbaar indien nodig. Keurig werk! Vlotte service!

Aanbevelen?

Ja

19/03/2020

Susan

10

We zijn helemaal tevreden over de service en het eerlijke advies!

Marcel kiest voor een persoonlijke aanpak. Hij kijkt wat nodig is en wat verstandig is. Wat niet nodig is, wordt niet aangeprezen. Het voelt letterlijk en figuurlijk 'veilig'! We zijn erg blij met de snelle service en de correcte afwerking. Helemaal top!

Aanbevelen?

Ja

04/03/2020

Eric

10

Betrouwbaar, snel en vakkundig!

Op donderdagavond het contactformulier ingevuld en al op vrijdag is het probleem vakkundig en op een prettige manier verholpen. Top bedrijf!

Aanbevelen?

Ja

10/01/2020

Anouk

9

Snelle en nette service.

In eerste instantie gebeld na een inbraak: er was met spoed een nieuw slot nodig. Snelle reactie en duidelijke informatie over de wachttijd. Het slot vervangen was aanzienlijk goedkoper dan bij de “bovenste op Google” die drie weken ervoor voor meer geld half werk had geleverd (getuige het feit dat er twee inbraken in drie weken waren, tweede keer zelfde deur..). Naar aanleiding hiervan verbeterblad voor het hele huis (met sloten van 25 jaar geleden) besproken. Nette en kloppende prijsopgave vooraf. Zeer net werk!

Aanbevelen?

Ja

08/10/2019

M. Van Dalen

10

Heel tevreden

Dit betrof een klein klusje. Maar als we nieuwe sloten nodig hebben weten we nu een goed adres.

Aanbevelen?

Ja

27/08/2019

Judith Mestriner

10

snelle en vakkundige service

Snelle reactie op mijn verzoek via het contactformulier en eerstvolgende werkdag werd het probleem meteen vakkundig verholpen. Erg prettig en betrouwbaar bedrijf, waarmee wij al jaren ervaring hebben. Van harte aanbevolen.

Aanbevelen?

Ja

13/08/2019

m.j.

10

Alles klopte. Afspraak, uitvoering, afhandeling, enz.

Weinig toe te voegen aan de de zin hierboven. Toppie.

Aanbevelen?

Ja

05/07/2019

Gert.

10

Snel en goed geholpen

Mezelf buitengesloten; snel & vakkundig geholpen.

Aanbevelen?

Ja

18/06/2019

Sjaak

10

Vriendelijk, persoonlijk en professioneel

Vanaf moment 1 een goed gevoel gehad, vriendelijk, duidelijk en goed gelopen. Duidelijk plan en goed uitgevoerd. Zat 1 foutje in maar netjes opgelost.

Aanbevelen?

Ja

01/04/2019

Kristin

Contactgegevens

Rijksen Beveiliging

Seringenstraat 29
5241 XJ Rosmalen


T: 073 - 521 51 95

@: info@rijksenbeveiliging.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 18:00

Rijksen Beveiliging
Seringenstraat 29 
5241 XJ Rosmalen 


KvK 69055998

BTW NL001744236B41

BANK NL 04 RABO 0184548691

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Rijksen Beveiliging, al meer dan 35 jaar uw specialist op het gebied van sleutels en sloten.