Van A tot Z beveiligd

✓ Gecertificeerd hang- en sluitwerk

✓ Goede bouwkundige beveiliging

Deurslot vervangen Den Bosch

Moet u het deurslot vervangen van uw woning of bedrijfspand in Den Bosch? Dat is vaak al spannend genoeg en daarom geven wij u een helder overzicht van de mogelijkheden. Zeker wanneer het gaat om de sloten van een buitendeur, is het belangrijk om een garantie voor optimale veiligheid te hebben. Uw sloten dienen te voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen onder bijvoorbeeld VAC en SKG. Maar ook wanneer u het slot van een binnendeur wilt vervangen gaat u natuurlijk uit van de beste kwaliteit. Rijksen Beveiliging helpt u daar graag bij!

In welke situaties is een deurslot vervangen in Den Bosch beter dan repareren?

De laatste decennia is er nogal wat veranderd als het gaat om het hang- en sluitwerk van onze woningen en bedrijfspanden. Om uzelf optimaal te beveiligen tegen mogelijke inbraak, is het verstandig om oudere sloten te laten controleren of wellicht te vervangen. Ook wanneer u een sleutel bent verloren, is het verstandig om te kiezen voor nieuw hang- en sluitwerk. Wanneer uw sleutel is afgebroken in het slot of als dit slot is lamgeslagen, is het in veel gevallen belangrijk om uw sloten te laten vervangen. Rijksen Beveiliging beschikt over erkende en betrouwbare monteurs die het deurslot vervangen van uw pand in Den Bosch.

De mogelijkheden om uw deurslot te vervangen in Den Bosch

De beveiliging van uw woning of bedrijfspand optimaal laten verzorgen? Bij Rijksen Beveiliging kiest u voor de beste sloten, sleutels en uitgebreid hang- en sluitwerk; onze monteurs plaatsen deze op professionele wijze. Wilt u vaarwel zeggen tegen de oude sloten en het deurslot laten vervangen in uw pand in Den Bosch? Vul dan ons contactformulier in en vraag direct en vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u liever telefonisch contact opneemt, belt u naar 073 - 521 51 95.

Direct sleutels bestellen

Sleutels bestellen

Rijksen Beveiliging
Seringenstraat 29 
5241 XJ Rosmalen 


KvK 69055998

BTW NL001744236B41

BANK NL 04 RABO 0184548691

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Rijksen Beveiliging, al meer dan 35 jaar uw specialist op het gebied van sleutels en sloten.