Kies voor sleutels en sloten van kwaliteit bij de slotenmaker in Rosmalen

Het assortiment sleutels, sloten en sluitsystemen dat wij kunnen leveren is zeer uitgebreid.

Graag denken wij mee wat voor u of uw bedrijf de beste mogelijkheden zijn om te gaan voor een optimale veiligheid.

Indien u zich wel eens onveilig voelt in uw eigen huis, of twijfels heeft over de kwaliteit van uw sloten...neem dan contact op met ons! Het is onnodig ongerust te zijn aangezien wij voldoende mogelijkheden kunnen leveren en monteren om uw huis uitstekend te beveiligen.

schadevrij deur openen; slotenmaker; nieuw slot; slot vervangen

Deuren openen

Het overkomt ons allemaal wel eens. U trekt de deur in het slot en de schrik slaat u om het hart. De sleutel? Die ligt nog binnen. Wij trachten altijd uw deur schadevrij open te maken waarvoor wij diverse technieken gebruiken. Alleen in uiterste gevallen forceren wij de profielcilinder. Uiteraard zorgen we er daarna altijd voor dat de deur diezelfde dag weer veilig afgesloten kan worden!

Gecertificeerd veiligheidsbeslag; sloten maken; slot vervangen

Kerntrekbeveiliging

In de omgeving van Rosmalen en Den Bosch zien we steeds vaker dat bij inbraak de cilinderkern uit het cilinderslot getrokken wordt met een speciale schroef. Zelfs als een woning goed beveiligd is met gecertificeerd veiligheidsbeslag. Het slot is daarna met een schroevendraaier open- en dicht te draaien. Gelukkig heeft een goede slotenmaker de oplossing. Rijksen Beveiliging heeft voor u gecertificeerd veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging, zodat deze vorm van inbraak niet meer mogelijk is!

gecertificeerde cilinders; gelijksluitende sloten;

Gelijksluitende en/of gecertificeerde cilinders

Heeft u ook zo’n volle sleutelbos? Nergens voor nodig! Wij maken uw deuren gelijksluitend. Zo opent en sluit u ze allemaal met één sleutel. Deze kunt u laten certificeren. Hij is dan alléén na te maken op vertoon van het bijgeleverde certificaat. Indien u de sleutel aan derden ter beschikking stelt, heeft u altijd de zekerheid dat zij van uw sleutel geen kopie kunnen laten maken. Gecertificeerde sleutels worden veel gebruikt bij bedrijven en appartementencomplexen.

sluitsystemen; sluitplannen; slotenmaker;

Sluitsystemen

Voor bedrijven en particulieren maken wij sluitsystemen/sluitplannen op maat. Als officieel dealer maken wij hierbij regelmatig gebruik van gecertificeerde sleutels en profielcilinders van Pfaffenhain. Deze zijn prijstechnisch zeer aantrekkelijk ten opzichte van andere merken. De leveringstijden van de sluitplannen zijn kort en ook het naleveren van sleutels en cilinders geschiedt veelal binnen één week!

Sleutels bestellen

Gegevens voor het bestellen van de sleutel(s):

* na ontvangst van het bestelformulier sturen wij u een email met de factuur. Pas na ontvangst van de factuurbetaling, onder vermelding van het factuurnummer, sturen wij de sleutel(s) op.