Complete beveiliging voor uw pand

Veiligheid is een belangrijk thema in de hedendaagse samenleving. Met het nemen van de juiste maatregelen kunt u uw eigendommen beter beschermen. Een inbraak is bijzonder ingrijpend en laat vaak diepe sporen na bij de gedupeerde(n). Iemand die in je privédomein is geweest, tast je gevoel van veiligheid aan.

U en uw eigendommen veilig door Rijksen Beveiliging

Goede bouwkundige beveiliging is een optelsom van visie, organisatie en techniek. Wij vullen dit aan met tientallen jaren vakkennis en praktijkervaring.

Al meer dan 33 jaar zijn wij specialist in bouwkundige beveiliging. Als relatief klein bedrijf heeft u altijd het voordeel van korte lijnen en persoonlijk contact. Flexibiliteit is daardoor vanzelfsprekend.

De diensten van de slotenmaker uit Rosmalen

  • Monteren, leveren en adviseren van alles wat te maken heeft met hang- en sluitwerk voor particulier en bedrijf.
  • Openen van sloten, verwijderen van afgebroken sleutels.
  • Bijmaken en naleveren van sleutels.
  • Leveren van profielcilinders, gelijksluitend en ook gecertificeerd.
  • Opname en ontwerpen van sluitsystemen of sluitplannen.
  • Leveren en monteren van veiligheids- en binnendeurbeslag.
  • Leveren en vastzetten van kluizen en brandwerende kasten.

Ruim assortiment uit voorraad leverbaar

Wij leveren gecertificeerde sleutels en profielcilinders in diverse profielen van het merk Pfaffenhain, waaronder eigen sleutelprofielen die niet door anderen kunnen worden nageleverd.

Sleutels en profielcilinders die door ons zelf zijn geproduceerd, kunnen vaak dezelfde dag nog geleverd worden.

Aangezien wij nagenoeg alle gecertificeerde sleutels en profielcilinders van Pfaffenhain op voorraad hebben (en eventueel ter plaatse kunnen maken), is het dus mogelijk om bedrijfspanden of woningen snel te voorzien van nieuwe (gecertificeerde) profielcilinders in de juiste maat, met zoveel sleutels als nodig.

Wij adviseren en leveren producten waar we achter staan en waar wij door onze jarenlange ervaring vertrouwen in hebben. Wij zijn deskundig, nauwkeurig, persoonlijk en servicegericht. Daarnaast hebben we een snelle service en is een ruim assortiment van onze producten uit voorraad leverbaar.